Kategorie

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ GDPR

Pro chod tohoto obchodu je nutné zpracovávat některé vaše osobní údaje. Správcem osobních údajů ve vztahu k tomuto e-shopu je firma ANEKT s.r.o., IČO: 27461181, se sídlem Bieblova 569/12 50003 Hradec Králové, telefon +420776844270, e-mail e-shop@anekt.cz

Vaše osobní údaje zpracováváme pro následující účely:

    • Vyřízení objednávky a řešení případných reklamací. Zde zpracováváme vaše jméno a příjmení, adresu, e-mail, telefonní číslo, číslo bankovního účtu, objednané zboží a jeho cenu. Právním důvodem tohoto zpracování je plnění smlouvy. Uvedené osobní údaje za tímto účelem zpracováváme po dobu 4 let.
    • Zasílání novinek a obchodních nabídek. Zde zpracováváme vaše jméno a příjmení a e-mailovou adresu. Právním důvodem tohoto zpracování je váš souhlas, který nám poskytujete při vyplnění registračního formuláře a který můžete kdykoli odvolat.
    • Pro lepší kvalitu našich služeb spolupracujeme s některými zpracovateli, kterým mohou být vaše data zpřístupněna. Ke zpřístupnění dochází výhradně v souvislosti se službami našeho e-shopu a pouze v nezbytném rozsahu. Těmito zpracovateli jsou: Google, Martin Kaisrlik (webhosting). Nikomu dalšímu osobní údaje bez vašeho výslovného souhlasu neposkytujeme.

Berte na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

    • Vzít souhlas kdykoliv zpět.
    • Požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme.
    • Požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů.
    • Vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit.
    • Požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů.
    • V případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.